Gelaatsverzorging

SPA-boost

€ 75,00


De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering. Je ondergaat een activerende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. 


SPA-Hydra

€ 70,00


De SPA-hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. 


SPA-Men

€ 65,00


Ook elke man verdient een verzorging op maat van hun huid. De SPA-Men richt zich specifiek op de mannenhuid, zal intensief herstellen en verzorgen. 

SPA-Spring

€ 70,00


SPA-Spring is een behandeling ideaal tijdens de periode maart-april. De verzorging zal hydrateren en een voedend effect geven. Geschikt voor alle huidtypes.


SPA-Summer

€ 70,00


De SPA-Summer behandeling is ideaal voor tekenen van de eerste zon op onze huid. Het zal de huid hydrateren en verzorgen. Geschikt voor alle huidtypen.

SPA-Hydration

€ 70,00


De SPA-hydration gaat intensief de vochtbalans herstellen en daarnaast de huid extra voeden. Geschikt voor ieder huidtype.

SPA-Zen

€ 55,00De SPA- zen is een basisbehandeling. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. De behandeling wordt ingezet om klanten kennis te laten maken met de producten.

Even geduld